onsdag den 18. december 2013

Ubagt lasagne


Lasagne på en helt ny og spændende måde! Denne variant er mere frisk, da den ikke er bagt i ovnen, og smager himmelsk! 



4 personer

Tomatsauce:
1 pakke god bacon
1 løg
250 g brune champignon
1 dåse hk. tomat
1 fed hvidløg
Saften fra 1 appelsin
Salt, peber og frisk basilikum

Bechamelsauce:
250 ml madlavningsfløde
1 stor håndfuld revet ost
Salt, peber og muskatnød

1 pakke friske lasagneplader

Hak løget fint og svits det på en pande sammen med bacon til løgene er bløde, hvorefter finthakket champignon tilsættes. Tilsæt de hk. tomater og hvidløg og lad saucen simre i 10 minutter. Smag til med salt, peber, appelsinsaft og basilikum.
I en anden gryde bringes fløden i kog, hvorefter osten tilsættes under kraftig pisken. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Skær de friske lasagneplader ud i lige store stykker. Bring en stor gryde med let saltet vand i kog og kog lasagnepladerne.
Saml lasagnen ved at tage lasagnepladerne op som de bruges, og placer lidt tomatsauce og bechamelsauce i hvert lag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar