onsdag den 18. december 2013

Lakselasagne

Husk at få fisk hver uge! Denne lækre lakselasagne vil selv de mest skeptiske fiske-spisere elske! 


4 personer

500 g spinat
50 g smør
50 g mel
2,5 dl. mælk
2 fed hvidløg
1 bundt basilikum
Salt, peber og muskatnød
200 g flødeost
400 g laks
Lasagneplader

Tø spinaten op ved at varme den i en gryde.
Smelt smørret i en anden gryde, tilsæt mel og herefter mælk og rør rundt mens saucen koger op. Tilsæt så hvidløg, basilikum, salt, peber, muskatnød og til sidst flødeosten. Rør godt rundt i saucen, da den bliver tyk.
Skær laksen ud i mundrette bidder.
Saml lasagnen med sauce, laks og spinat mellem hvert lag. Bages i ovnen ved 200° i 30-45 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar