tirsdag den 17. december 2013

Tortellini a la creme

Tortellini er bare lækkert! Denne ret er nem at lave og smager fantastisk, jeg laver den ofte i hverdagene, når jeg har travlt og madlavningen skal gå lidt hurtigt. 



4 personer

2 bk. frisk tortellini efter smag
1 pk. bacon
1 stor dåse tomatpure
2 håndfuld ærter
500 g champignon
½ L fløde
3 fed hvidløg
1 spsk. paprika
1 tsk. basilikum
Salt og peber
Parmesanost

Skær champignonene i skiver og klip baconen i mindre stykker. Varm en sauterpande op og steg baconen heri til det er let gyldent. Kom herefter tomatpureen ved og lad den stege et øjeblik, hvorefter champignonene tilsættes og steges bløde. Tilsæt så presset hvidløg, ærter, fløde, paprika, basilikum, salt og peber. 
Kog tortellinierne i en stor gryde med rigeligt, letsaltet vand til den er al dente og vend saucen over. Server med revet parmesanost på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar