onsdag den 18. december 2013

Pasta bagt i tomatsuppe

Denne pastaret er en alle kan lide såvel store som små - prøv den, du vil ikke blive skuffet! 


6 personer

1 L tomatsuppe fx Karolines
4 kyllingebryster
1 pk. bacon
2 løg
3 fed hvidløg
4 gulerødder
1 squash
1 stor dåse tomatpure
1,5 dl cremefraise
2 spsk. paprika
1 tsk. oregano
1 tsk. basilikum
1 tsk. timian
Sat og peber 
1 pose revet ost
500 g pasta

Skær kyllingebrysterne i små tern, hak løgene, skræl gulerødder og squash og riv dem groft på et rivejern. Varm olie op i en stor gryde og steg kyllingen i et par minutter til den er brunet på begge sider – tag kyllingestykkerne op og læg dem til side. Tilsæt herefter de hakket løg og bacon og lad det stege til løgene er bløde. Tilsæt så tomatpureen og lad den stege et kort øjeblik. Kom nu de revne gulerødder og squash i og lad blandingen stege, til grøntsagerne bliver bløde. Tilsæt til sidst tomatsuppen og krydderierne – bring saucen i kog. Sluk for blusset og vend creme fraisen i saucen.
Fordel saucen i et stort, ildfast fad lagvis med pastaen – drys med revet ost på toppen.  Bages i ovnen ved 200° i 20-45 minutter alt efter om der bruges frisk eller tør pasta.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar