onsdag den 18. december 2013

Minestronesuppe

Minestronesuppe er en italiensk klassiker - og med god grund! Suppen er perfekt til at varme sig på og smager himmelsk. 


4 personer

125 g røget skinke
4 gulerødder
200 g frosne ærter
1 porre
1 løg
3 fed hvidløg
1 bk. cherrytomater 
1 dåse hk. tomat
2 spsk. tomatpure
1,5 L vand
2 grønsagsbouillonterninger
Salt, peber og basilikum
150 g pastahorn

Skær den røget skinke og grøntsagerne i små tern. Svits skinken og grønsagerne i olie i en stor gryde til de bliver bløde, tilsæt herefter tomatpure og lad det svitse af. Tilsæt de hk. tomater, bouillon, hvidløg og krydderier og kog suppen ved svag varme i 20 minutter.
Kog suppehornene i en anden gryde efter anvisning.
Server suppen med en lille håndfuld suppehorn i. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar