Denne koldskål er syndig, men utrolig lækker! Serveringen med guf og müsli gør koldskålen endnu bedre end den originale version med kammerjunker.
4 personer
1 L kærnemælk
1 L ymer
3 æggeblommer
4 spsk. sukker
4 tsk. vaniljesukker
Topping:
3 æggehvider
Sukker
Havregryn
Nødder
Lav koldskålen ved at piske æggeblommer, sukker og vaniljesukker sammen med en håndmixer til det bliver
hvidt og stift. Rør herefter ymer og kærnemælk i.
Lav guffen ved at piske æggehviderne med sukker til massen bliver stiv og ligner
guf.
Smelt så ca. en håndfuld sukker på en pande, kom så havregryn og nødder op på panden til det smeltede sukker og rør, så sukkeret
fordeler sig. Rør hele tiden i müsli-blandingen til den får en lys brun farve.
Server koldskålen med en klat guf drysset med müsli-blandingen.
Server koldskålen med en klat guf drysset med müsli-blandingen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar