mandag den 23. december 2013

Ristaffel

Ristaffel er nemt at lave og hyggeligt at samles om, hvis man får gæster på besøg. Det er også noget alle kan lide, da man selv krydre sin ristaffel efter, hvad man kan lide! 


4 personer

3 kyllingefilet
1 æble i mindre stykker
1/2 L madlavningsfløde, 18 %
1 dl. mango chutney
2 fed hvidløg
2 spsk. karry
½ grøntsagsbouillon-terning
Chilli efter smag
Salt og peber

Topping:
1 peberfrugt
2 bananer
1 bundt forårsløg
1 agurk
1 pose peanuts
1 pose rosiner
1 pose kokosmel

Skær kyllingefileterne i tern, som steges på en varm sauterpande til kødet netop er gennemstegt. Hæld så fløde og de resterende ingredienser til saucen ved og varm blandingen op, mens der smages til med salt, peber, karry og chili. Saucen må gerne være krydret! 
Skær forårsløg og banan i skiver samt agurk og peberfrugt i små stykker og anret dem i hver sin skål, ligeså med peanuts, rosiner og kokosmel.
Serveres med ris og topping efter valg drysset ovenpå karrysaucen.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar