4 personer
2 kyllingebryster
1 bundt forårsløg
1 løg
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse hk tomat
3 dl. vand
1 hønse- eller grøntsagsbouillonterning
200 g neutral flødeost
2 spsk. sød chilisauce
2 tsk. karry
Salt og peber
1 dåse ferskner
Skær kyllingebrysterne i mundrette tern, forårsløgene i tynde ringe og hak løg og hvidløg fint. Varm olie op i en gryde og sauter løg, hvidløg, samt forårsløg til det er let gyldent. Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem af. Tilsæt så karry, salt og peber og lad det svitse af. Derefter tilsættes hakkede tomater, vand, boullion og 1,5 dl. ferskensaft (fra dåsen). Lad suppen koge ind i 20 minutter. Tilsæt så flødeosten og chilisaucen og lad suppen koge let op. Server den varme suppe med fersken skåret i tern.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar