Denne opskrift fra Jamie Oliver indeholder alt godt fra havet, og er en super lækker måde at få en masse fisk på!
4-6 personer
1 kg kartofler
4 gulerødder
300 g laksefilet uden skind og ben
300 g hvid fisk uden skind og ben fx kuller
150 g rå, pillede rejer
150 g revet cheddar ost
1 stor håndfuld hakket spinat
1 citron
½ frisk rød chili
Lidt hakket, bredbladet persille
Salt og peber
Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem i
en stor gryde til de er møre.
Skræl gulerødderne, riv dem groft på et rivejern og hak chili
og bredbladet persille fint – blad det hele sammen i et stort ildfast fad. Riv
skallen fra citronen ned i blandingen. Skær fisken i mundrette bidder og kom dem ned i fadet sammen med rejerne. Pres saften fra citronen ud over blandingen
og krydder med salt og peber. Kom herefter spinaten ved og rør det hele rundt.
Når kartoflerne er kogt hældes vandet fra, tilsæt smør, salt
og peber og mos kartoflerne til en blid kartoffelmos. Fordel kartoffelmosen i
et jævnt lag ovenpå fiske-grøntsagsblandingen. Sæt fadet i ovnen og bag det ved
200° i 40 minutter til
overfladen er gylden. Serveres med ketchup!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar