Spidskålssalat er vildt lækkert! Jeg synes denne variant med æbler, mandler og sesamfrø fungerer rigtig godt som tilbehør til krydret mad. Et hit til venindeaftnerne
4-6 personer
1 spidskål
2 æbler
100 g mandler
½ dl. sesamfrø
2 spsk. olivenolie
1 spsk. sirup
3 spsk. æbleeddike
Salt og peber
Snit kålen fint og kom det i en stor skål. Rist mandlerne af
på en rygende varm pande, så de får lidt farve. Mandlerne skal ikke smuttes.
Tag mandlerne af varmen og kom sesamfrøene på. Rist sesamfrøene til de får
farve og hopper på panden. Skær æblerne i både.
Lav dressingen ved at blande olivenolie, sirup og æbleeddike
i en lille skål. Tilsæt lidt salt og peber.
Kom æbler, mandler og sesamfrø ned i den store skål til
spidskålen og vend det hele godt sammen. Kom til sidst dressingen over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar