tirsdag den 29. september 2020

Mellemøstlig spidskålssalat

Denne salat er blandt mine yndlingssalater - perfekt til fx en bøf eller grillmad.

6-8 personer   

1 spidskål

2 æbler

1 granatæble

100 g mandler 

1 blok feta 

1 stor håndfuld mynteblade 

2 spsk. olivenolie 

1 spsk. granatæblesirup

3 spsk. æbleeddike

Salt og peber

 

Snit spidskålen fint og kom det i en stor skål. Rist mandlerne af på en rygende varm pande, så de får lidt farve. Mandlerne skal ikke smuttes. Skær æblerne i både og fetaen i tern. Hak mynten.     

Lav dressingen ved at blande olivenolie, granatæblesirup og æbleeddike i en lille skål. Tilsæt lidt salt og peber. 

Kom æbler, granatæblekerner, feta, mandler og mynte ned i den store skål til spidskålen og vend det hele godt sammen. Kom til sidst dressingen over. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar