Denne salat er blandt mine yndlingssalater - perfekt til fx en bøf eller grillmad.
6-8 personer
1 spidskål
2 æbler
1 granatæble
100 g mandler
1 blok feta
1 stor håndfuld mynteblade
2 spsk. olivenolie
1 spsk. granatæblesirup
3 spsk. æbleeddike
Salt og peber
Snit spidskålen fint og kom det i en stor skål. Rist mandlerne af på en rygende varm pande, så de får lidt farve. Mandlerne skal ikke smuttes. Skær æblerne i både og fetaen i tern. Hak mynten.
Lav dressingen ved at blande olivenolie, granatæblesirup og æbleeddike i en lille skål. Tilsæt lidt salt og peber.
Kom æbler, granatæblekerner, feta, mandler og mynte ned i den store skål til spidskålen og vend det hele godt sammen. Kom til sidst dressingen over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar