tirsdag den 29. september 2020

Bananpandekager med skyrcreme

Disse bananpandekager med skyrcreme smager himmelsk - de er perfekte til weekendhygge. 

2 personer 

Bananpandekager: 

2 bananer

3 æg 

1 dl. finvalset havregryn 

1 dl fuldkornshvedemel (evt. mandelmel)

½ tsk. kardemomme 

½ tsk. vaniljesukker 

1 nip salt 

Smør til stegning 


Skyrcreme: 

2 dl. neutral skyr 

1,5 spsk. mascarpone 

0,5 tsk. vaniljesukker 

 

Mos bananerne i en stor skål med en gaffel, tilsæt så de resterende ingredienser og pisk det hele sammen med et piskeris. 

Varm en stegepande med en klat smør og kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske (ca. 3 stk. pr. gang). Pandekagerne bages på en varm pande med en klat smeltet smør til de er gyldne. 

Kom ingredienserne til skyrcremen op i en skål og pisk dem sammen med et piskeris. Smag til med vaniljesukker. 

Server bananpandekagerne med skyrcreme og frugt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar