Disse bananpandekager med skyrcreme smager himmelsk - de er perfekte til weekendhygge.
2 personer
Bananpandekager:
2 bananer
3 æg
1 dl. finvalset havregryn
1 dl fuldkornshvedemel (evt. mandelmel)
½ tsk. kardemomme
½ tsk. vaniljesukker
1 nip salt
Smør til stegning
Skyrcreme:
2 dl. neutral skyr
1,5 spsk. mascarpone
0,5 tsk. vaniljesukker
Mos bananerne i en stor skål med en gaffel, tilsæt så de resterende ingredienser og pisk det hele sammen med et piskeris.
Varm en stegepande med en klat smør og kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske (ca. 3 stk. pr. gang). Pandekagerne bages på en varm pande med en klat smeltet smør til de er gyldne.
Kom ingredienserne til skyrcremen op i en skål og pisk dem sammen med et piskeris. Smag til med vaniljesukker.
Server bananpandekagerne med skyrcreme og frugt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar