søndag den 14. juni 2020

Salsa Roja

Denne hjemmelavede salsa er nem at lave og smager meget mere intens, end den du kan købe i supermarkedet. Styrke: 1 jalapenos er mild og 2 er stærk. 



Ca. 2,5 dl. 

 

2 alm. Tomater 

250 g cherrytomater 

1-2 jalapeno (afhængig af hvor stærk du ønsker din salsa)

¼ rødløg

2 fed hvidløg 

1 håndfuld frisk koriander

1 spsk. olivenolie 

Lidt salt 

 

Skær de almindelige tomater, løg, jalapeno og hvidløg i mindre stykker og kom det hele ned i en minihakker sammen med olivenolie og salt. Blend det til en tyk, lidt grov salsa. 

Hak cherrytomaterne i små, fine stykker og hak de friske koriander groft. Bland cherrytomater og frisk koriander sammen med salsaen og server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar