Denne tacos er min yndlingstaco - perfekt krydret, smagfuldt og mørt svinekød.
4 personer
600 g nakkefilet fra gris eller anden mør udskæring
6 fed hvidløg
1 chili (for mild version fjern frø og frøstolen)
1 håndfuld frisk oregano
0,5 håndfuld frisk timian
1 spsk. stødt spidskommen
0,5 dl. æbleeddike
2 spsk. soyasauce
1 tsk. honning
2 tsk. salt
Pres hvidløget ned i en stor skål og tilsæt finthakket chili og krydderurter. Tilsæt spidskommen, æbleeddike, soyasauce, honning og salt og rør marinaden sammen.
Skær svinekødet i mundrette bidder og vend den rund i marinaden i skålen. Lad svinekødet trække i marinaden i mindst 4 timer (gerne 1 døgn).
Steg svinekødet på en pande evt. sammen med majs. Serveres på majstacos med salsa, guacamole og evt. koriander.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar