søndag den 14. juni 2020

Carne Adobada tacos

Denne tacos er min yndlingstaco - perfekt krydret, smagfuldt og mørt svinekød. 



4 personer 

 

600 g nakkefilet fra gris eller anden mør udskæring 

6 fed hvidløg 

1 chili (for mild version fjern frø og frøstolen)

1 håndfuld frisk oregano

0,5 håndfuld frisk timian 

1 spsk. stødt spidskommen 

0,5 dl. æbleeddike 

2 spsk. soyasauce 

1 tsk. honning 

2 tsk. salt 

 

Pres hvidløget ned i en stor skål og tilsæt finthakket chili og krydderurter. Tilsæt spidskommen, æbleeddike, soyasauce, honning og salt og rør marinaden sammen. 

Skær svinekødet i mundrette bidder og vend den rund i marinaden i skålen. Lad svinekødet trække i marinaden i mindst 4 timer (gerne 1 døgn). 

Steg svinekødet på en pande evt. sammen med majs. Serveres på majstacos med salsa, guacamole og evt. koriander. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar