onsdag den 6. november 2019

Orientalske forårsruller

Forårsruller er lidt omstændige at lave, men det er besværet værd at lave sine egne! Denne version er fyldt med masser af grøntsager. 


30 stk.

Fyld: 
200 g hk. svinekød
1/2 hvidkål 
3 løg
6 gulerødder
500 g champignon
1-2 æg
½ kyllingebouillonterning
Salt og peber
1 pk.  forårsrulledej, 19x19
Rapsolie til stegning

Til lukning af forårsrullerne: 
1 spsk. hvedemel
1 spsk. vand

Hak alle grøntsagerne i fine strimler, fraset gulerødderne som rives på et rivejern. Vendt alt fyldet sammen i en stor skål. 
Forårsrullerne laves således: læg en smule af fyldet i hjørnet af forårsrulledejen og luk den ved at smøre den sidste kant med en jævning af hvedemel og vand.
Steg forårsrullerne i rigeligt rapsolie eller bag dem i ovnen ved varmluft 200° i 20 minutter. Bager du forårsrullerne i ovnen, skal overfladen pensles med olie - husk at vende forårsrullerne hver 10. minut, så overfladen bliver sprød! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar