Denne grød er nem at lave, smager godt og mætter - what's not to like?!
2 personer
½ dl. kogt quinoa
1 dl. finvalsede havregryn
1 dl. grovvalsede havregryn (evt. blandede havre-, spelt- og byggryn)
1 spsk. solsikkekerner
1 dl. mælk
2 dl. vand
Lidt salt
Topping:
Frisk frugt fx banan, blåbær, hindbær, brombær, mango
Nødder fx mandler, valnødder, pekannødder
Peanut butter, almond butter, dulce de leche eller hvad du har lyst til
Kom ingredienserne til grøden i en lille gryde og kog grøden op under middelvarme og omrøring indtil den har en cremet konsistens. Kom grøden op i en dyb tallerken/skål og pynt med toppings.
TIP: hvis det skal gå hurtigt, kan du blande ingredienserne til grøden i gryden om aftenen – så skal den ikke koge så længe næste morgen. Du kan desuden lave dobbelt portion og varme resten op dagen efter – der skal blot tilsættes lidt vand, når du varmer grødresten op i gryden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar