Denne pasta fik jeg i sommers på en ferie til Amalfikysten - den smager af sommer, sol og Italien.
2 personer
250 g pappardelle pasta
250 g frosne, rå tigerrejer
5 fed hvidløg
Skal fra 1 citron
En håndfuld friske basilikumblade
1 stor håndfuld revet parmesanost
Salt og peber
Olivenolie og smør
Tø rejerne op og pil dem – kun halerne skal bruges. Læg et snit i ryggen af rejen og fjern tarmstrengen.
Hak hvidløg og basilikum fint. Brug den fine side af rivejernet til citronskallen – sørg for, at det hvide fra citronskallen ikke kommer med, da det er bittert!
Kog pastaen al dente.
Kom olie og smør på panden og steg hvidløg og de rå tigerrejer kortvarigt, så de gennemstegte og skifter farve til lyserød – rejerne må endelig ikke få for meget, da de så bliver seje. Tilsæt citronskal og basilikum og vend det hele sammen. Tilsæt så den kogte pasta, salt, peber og parmesanost. Vend det hele godt sammen mens osten smelter og samler retten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar