Jeg har aldrig brudt mig om kirsebærsauce til ris a la manden juleaften - indtil jeg prøvede denne opskrift! Denne kirsebærsauce smager helt fantastisk. Prøv den!
4-6
personer
300 g
udstenede kirsebær fra fryseren eller dessertkirsebær
0,75
dl portvin
0,75
dl kirsebærvin fx Frederiksdal
1 dl
vand
1 dl
appelsinsaft
1
vaniljestang
65 g
sukker, evt. mere afhængig af kirsebærenes syrlighed
Majsstivelse
Flæk
vaniljestangen, skrab kornene ud og fordel dem i en spsk. af sukkeret. Kom
vanilje, sukker, portvin, kirsebærvin, vand og appelsinsaft i en lille gryde og
kog det op – lad det simre et par minutter. Herefter tilsættes kirsebærrene og
saucen simre yderlig 10 minutter.
Rør
en smule majsstivelse i koldt vand og tilsæt til kirsebærsaucen en smule af
gangen indtil saucen får den rette tykkelse.
Lunes lige inden servering
Ingen kommentarer:
Send en kommentar