mandag den 17. april 2017

Kylling Kiev

Kyling Kiev er lidt besværlig at lave, men resultatet er det hele værd! Fyldet indeni kan varieres efter smag - nedenunder er listet, hvad jeg plejer at fylde mine med. 


4-8 personer

4 kyllingebryster
4 skiver god bacon
6 soltørrede tomater
Friske krydderurter fx persille, basilikum, salvie, rosmarin
En smule ost fx feta eller mozzarella
Kryddersmør efter smag
150 g rasp
En håndfuld mel
2 æg
Salt og peber

Skær baconen i mindre stykker, som steges gyldne på en varm pande. Tag baconen af varmen og læg det på et stykke køkkenrulle.
Skær de soltørrede tomater samt osten i mindre stykker og hak krydderurterne fint.
Skær en lang, dyb lomme i hver af kyllingebrysterne startende fra den tykkeste/kødfyldte ende. Åben lommen med fingrene og fordel kryddersmør, bacon, soltørrede tomater, ost og krydderurter deri. Luk lommen med en kødnål/træpind.
Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dem sammen med en gaffel. Kom rasp, mel, salt og friskkværnet peber i en anden dyb tallerken og vend det sammen. Paner kyllingebrysterne ét af gangen ved af vende dem i æg, så melblandingen, så æg og så melblandingen igen.
Varm en pande op med rigeligt oliveolie over middelhøj varme og brun kyllingebrysterne på hver side til de er let gyldne (2 af gangen). Placer kyllingebrysterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 180°C i 10-20 minutter.
Serveres med en grøn salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar