Denne opskrift er af Jamie Oliver, og er helt fantastisk! Den har en intens smag af chokolade og kakao - ikke til at stå for!
8-10 personer
250 g smør
200 g mørk chokolade (70 %)
150 g valnødder
80 g kakaopulver
65 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
350 g sukker
4 æg
Smelt smørret og chokoladen sammen i en stor stålskål over et
vandbad. Hak valnødderne groft og kom dem i.
I en anden skål sigtes kakaopulver, sukker, hvedemel og bagepulver,
hvorefter det hældes ned til chokoladeblandingen og vendes rundt. Tilsæt æggene ét af gangen,
og rør dejen godt igennem indtil den er silkeblød. Hæld dejen i en form beklædt
med bagepapir og bag den i ovnen ved 180° i 25 minutter. Den må
endelig ikke få for meget, så kødnålen skal ikke være helt ren! Lad kagen køle
af i formen.
Serveres med is.
Serveres med is.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar