Denne salat smager rigtig godt og fungerer til de fleste retter. Jeg elsker, at den indeholder æbler, som giver en god syre til salaten.
4 personer
150 g blandet salat
1 dl. bredbladet persille, hakket groft
1 granatæble, befriet for kerner
2 æbler efter smag, skåret i mindre stykker
10 hasselnøddder, hakket groft
Dressing:
1 tsk. revet appelsinskal
2 spsk. friskpresset citronsaft
1 spsk. rørsukker
2 tsk. dijonsennep
Kom appelsinjuice, rørsukker, finthakket ingefær og
appelsinskal op i en lille gryde, og bring det i kog. Lad appelsin-dressingen koge ind til det halve under svag
varme. Kom herefter senneppen op i en lille skål og rør den sammen med den indkogte
appelsinsaft. Rør nu citronsaften i, og smag til med evt. lidt sukker, salt og
peber. Lad appelsin-dressingen blive kold.
Lav salaten ved at komme den blandede salat, æbler, granatæblekerner og persille op i en stor salatskål. Tilsæt så hakkede hasselnødder og vend det hele rundt. Kom appelsin-dressingen over lige inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar