tirsdag den 27. december 2016

Ingefær-lakridskonfekt

Denne konfekt er anderledes, men et spændende nyt indput - jeg er vild med blandingen af lakrids, ingefær og citron :) 


Ca. 60 stk.

400 g marcipan
1 stor spsk. lakridspulver
2 tsk. fintrevet ingefær
Skal fra 1 citron
Hvid chokolade

Kom marcipan, ingefær, citronskal og lakridspulver op i en skål og ælt det hele godt sammen med fingrene. Del massen i 4 lige store stykker og rul hvert stykke ud til en lang pølse med diameter på ca. 1,5 cm.  Skær marcipan-pølserne i små stykker på ca. 1,5 cm og rul derefter hvert stykke rundt med hænderne.
Overtræk marcipanen med hvid chokolade og drys revet citronskal eller anden pynt på toppen. Sti konfekten på køl, så chokoladen stivner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar