Ingefærshots er populære - og jeg er hoppet med på bølgen ;) Jeg elsker smagen af intens ingefær til at kickstarte morgenen.
1 stor kande
1,5 L vand
2 økologiske citroner
1-2 økologiske ingefær
1-2 økologisk gurkemeje (valgfrit)
1 spsk. honning
Skær citronerne i både og ingefær og gurkemeje i grove stykker
– når du bruger økologiske varer behøver skallen ikke fjernes. Kom citron,
ingefær og gurkemeje op i en middelstor gryde sammen med vandet og bring det i
kog over middelsvag varme. Lad det hele koge i 30 minutter, hvorefter gryden
tages af blusset og det hele køler lidt af. Tilsæt til sidst honningen og rør
den ud. Kom det hele over i en kande og lad det trække i 2-3 dage, hvorefter
ingefær, citron og gurkemeje sies fra.
Holdbarhed ca. 1 uge.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar