mandag den 28. marts 2016

Ingefærshots

Ingefærshots er populære - og jeg er hoppet med på bølgen ;) Jeg elsker smagen af intens ingefær til at kickstarte morgenen.  


1 stor kande

1,5 L vand
2 økologiske citroner
1-2 økologiske ingefær
1-2 økologisk gurkemeje (valgfrit)
1 spsk. honning

Skær citronerne i både og ingefær og gurkemeje i grove stykker – når du bruger økologiske varer behøver skallen ikke fjernes. Kom citron, ingefær og gurkemeje op i en middelstor gryde sammen med vandet og bring det i kog over middelsvag varme. Lad det hele koge i 30 minutter, hvorefter gryden tages af blusset og det hele køler lidt af. Tilsæt til sidst honningen og rør den ud. Kom det hele over i en kande og lad det trække i 2-3 dage, hvorefter ingefær, citron og gurkemeje sies fra.
Holdbarhed ca. 1 uge.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar