torsdag den 24. marts 2016

Cremet zoodle-pasta

Sødekartofler er bare lækre! Denne ret er LCHF og yderst velsmagende. Lav retten søndag aften, så er der til madpakken de næste dage også :) 


4 personer

3 søde kartofler
100-150 g god bacon
500 g svampe
1 pose spinat
1 håndfuld friske basilikumblade
2,5 dl cashewnødder uden salt
2-3 fed hvidløg
1,75 dl vand
½ tsk salt
Peber

Kom cashewnødderne i en skål, hæld vand på så det dækker, og lad dem trække i mindst 2 timer. Herefter hældes vandet fra, og cashewnødder, hvidløg, vand og salt kommes i en foodprocessor og køres til en cremet sauce.
Skræl sødekartoflerne og kør dem til zoodle-pasta på en spirali-maskine. Varm en sauterpande op og steg zoodle-pastaen i mindre portioner, til de fladet lidt sammen og bliver bløde. Kom de stegte zoodle-pasta op i en stor skål.
Herefter steges baconen sprød i sauterpanden og tages af varmen. Så kommes svampene på og steges gyldne, hvorefter spinaten tilsættes og steges, til det flader sammen. Til sidst tilsættes bacon og cashewnøddesaucen, hvorefter det hele vendes rundt sammen med zoodle-pastaen i den store skål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar