lørdag den 27. februar 2016

Efterårspasta

Denne ret er nem at lave, kræver ikke mange ingredienser, men smager super lækkert! 



4 personer

600 g blandede svampe fx østershatte, kantareller eller champignon 
150-200 g god salsicca eller. chorizo pølse, skåret i skiver 
4 fed hvidløg, hakket fint
150-200 g gorgonzolaost 
0,25 dl. fløde
1  bouillon-terning  
Salt og peber
Lidt revet parmesanost

Varm en sauterpande op, steg svampene lidt af gangen til de blive bløde og gyldne - det er vigtig at alle svampene ikke kommes på panden på én gang, da svampene så "koger" i stedet for at stege. Kom derfor de stegte svampe over i en skål, når de er gyldne, og kom næste den næste portion svampe på panden. Når alle svampe er stegt og taget af panden steges pølseskiver og hvidløg til begge dele er let gyldne. Tilsæt så fløde, gorgonzola, bouillon, salt og peber og lad saucen koge lidt ind. 
Vend den varme, kogte pasta ned i sauterpanden og riv parmesanost over. Vend det hele godt rundt mens osten smelter. Server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar