mandag den 7. december 2015

Pernilles hurtige tomatsauce

Denne tomatsauce er super nem at lave og smager himmelsk - idel i en travl hverdag! Jeg har lært opskrifen af min søster, og den er hurtig blevet blandt mine yndlings! :)


4 personer

70 g tomatpure
2 dåser hakkede tomater
125 g mascarpone
2 løg
5 hvidløg
1 rød chili, uden kerner
1 spsk. sukker
1 spsk. tørret rosmarin
1 spsk. tørret timian
Frisk basilikum
Salt og peber

Hak løg, hvidløg og chili fint og svits det i en sauterpande ved lav varme sammen med krydderierne indtil løgene begynder at karamellisere. Herefter tilsættes tomatpuren, som svitses af nogle minutter. Tilsæt så dåsetomater og sukker og bring saucen i kog og lad den simre ca. 10 minutter mens den smages til. Kom så mascarponen i, rør saucen godt igennem og bring saucen i kogen igen. Tilsæt til sidst kyllingestykkerne og smag saucen til. Server med pasta kogt ala dente.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar