Tigerrejer er ALTID lækkert! Denne pastaret er nem at lave - perfekt hverdagsmad med lidt ekstra klasse ;)
4 personer
500 g frisk pasta
1 pose frosne tigerrejer
1 bakke cherrytomater
1 dåse hakket tomater
2 porre
2 porre
5 fed hvidløg
Lidt frisk chili
Frisk basilikum
Lidt tørret timian og oregano
Salt og peber
1 stor håndfyld revet parmesanost
Tø rejerne op og pil dem – kun halerne skal bruges. Læg et
snit i ryggen af rejen og fjern tarmstrengen.
Hak tomater, porre, hvidløg og frisk basilikum.
Varm en sauterpande op og steg porre, hvidløg og chili til det
bliver let gyldent. Tilsæt så cherrytomaterne og lad dem stege, til de falder
sammen. Kom de hakkede dåsetomater ved sammen med krydderierne og lad saucen
koge i 15 minutter. Tilsæt til sidst tigerrejerne og kog dem i saucen til de
bliver lyserøde.
Kog pastaen i en stor gryde med spilkogende vand til den er
al dente. Vend den kogte pasta i tomatsaucen sammen med den revet parmesanost.
Vend det hele godt sammen mens osten smelter og samler retten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar