søndag den 14. december 2014

Grød 2 go

Grød 2 go er relativt nyt i Danmark, men et klart hit efter min mening til de dage, hvor det hele skal gå lidt stærkt. Med denne opskrift kan du lave din egen havregrød uden brug af gryde! 


Ca. 10 portioner

600 g finvalsede havregryn
100 g mandelmel
100 g bygkorn
15 g fint salt
2 dl mandler
1 dl hasselnødder
6 tsk. frysetørrede hindbær
6 tsk. frysetørrede jordbær
2 spsk. stevia

Kom havregrynene i en foodprocessor og blend til de er mere findelte. Kom havregrynene ned i en stor skål sammen med mandelmelen og salten og rør godt rundt. Kom herefter bygkornene i foodprocessoren og blend dem længe til alle kernerne er knækkede og mere findelte. Kom så bygkornene ned til havregrynblandingen og rør det hele godt rundt – nu har du en instant havregrødsblanding.
Lav toppingen ved at komme mandler og hasselnødder ned i foodprocessoren og blend det, til det er fint hakket. Kom så nødderne ned i en anden skål, og rør de frysetørrede bær i. Kom steviaen i en morter og mal, det til et fint sukker. Tilsæt til toppingen og rør det hele godt igennem. 
Lav din grød 2 go ved at komme 1 dl havregrødsblanding i en beholder med 1 dl kogende vand, rør rundt, kom låg på i 5 minutter og herefter tilsættes toppingen til grøden og det hele røres sammen. Bon appetit. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar