søndag den 14. december 2014

Gorgonzolasauce a la Uhrenholt

Denne opskrift kom til en dag, hvor jeg havde lyst til gorgonzolasauce og havde portobellosvampe og pancetta i køleskabet. Kombinationen gør saucen knap så tung og er perfekt til dem, som skal lære gorgonzola-sauce at kende. 


4 personer

5 portobellosvampe
1 pk. pancetta/god bacon
200 g gorgonzola
2,5 dl fløde 38 %
Salt og peber
Muskatnød
400 g pasta

Vask portobellosvampene og skær dem i skiver. Klip pancettaen i mindre stykker. Varm en sauterpande op, kom pancettaen på og steg den, til den er let gylden. Tilsæt så portobellosvampene og steg dem, til de er bløde. Tilsæt herefter fløde, gorgonzolaost, salt, peber og muskatnød og varm saucen op under svag varme og omrøring.
Kog pastaen a la dente, hæld vandet fra og vend så saucen ned i gryden med pasta. Rør det hele godt sammen og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar