Denne pizza er perfekt til de dage, hvor madlavningen skal gå lidt hurtigt, men du stadig gerne vil have noget lækkert. Jeg elsker gedeosten sammen med portobellosvampene - det giver pizzaen lidt ekstra kant.
4 personer
1 portion pizzadej
1 portion pizza-sauce
1 pk. parmaskinke
1 pk. chorizo
1 pk. bøffelmozzarella
1 rulle gedeost
6-8 portobellosvampe
1 glas grøn pesto
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær portobellosvampene i skiver og steg dem få stykker af gangen på en rygende varm pande til de er gyldne og bløde.
Skær portobellosvampene i skiver og steg dem få stykker af gangen på en rygende varm pande til de er gyldne og bløde.
Rul pizzadejen ud til en stor firkant, der fylder en
bradepande. Smør pizza-saucen ud på den udrullede dej og fordel så parmaskinken,
chorizo og portobellosvampe.
Sæt pizzaen i ovnen i 5 minutter – imens skæres mozzarella-
og gedeosten ud i skiver. Efter de 5 minutter fordeles mozzarella- og gedeosten
på den varme pizza og bages yderligere 10-15 minutter i ovnen til osten
begynder at boble og bliver let gylden.
Serveres med grøn pesto på toppen.
Serveres med grøn pesto på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar