Denne salat smager frisk af sommer og er perfekt til grillmad eller fisk.
2 personer
2 squash
2 fed hvidløg
1 citron
1 mozzarellaost
1 håndfuld basilikumblade
Salt og peber
Balsamico
Skær squashen i 2 mm tynde skiver på et mandolin-jern. Varm
en grill-pande op over høj varme og steg squash-skiverne møre i olivenolie.
OBS: steg kun få squash-siver af gangen, så de får direkte varme og et flot
grill-mønster. Læg squash-skiverne på et stykke køkkenrulle, så fedtet suges
fra, og kom dem så over i et fad eller på to tallerkner. Pres citronen og riv
citronskallen ud over squash-skiverne. Hak hvidløgene fint og fordel dem
ligeså. Skær mozzarellaen i mindre skiver og fordel den ud over salaten sammen
med basilikumblade. Til sidst drysses salaten med lidt friskkværnet salt og
peber samt et skvæt balsamico – gerne balsamico-creme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar