tirsdag den 12. august 2014

Sommersalat

Denne salat smager frisk af sommer og er perfekt til grillmad eller fisk. 

2 personer


2 squash
2 fed hvidløg
1 citron
1 mozzarellaost
1 håndfuld basilikumblade
Salt og peber
Balsamico

Skær squashen i 2 mm tynde skiver på et mandolin-jern. Varm en grill-pande op over høj varme og steg squash-skiverne møre i olivenolie. OBS: steg kun få squash-siver af gangen, så de får direkte varme og et flot grill-mønster. Læg squash-skiverne på et stykke køkkenrulle, så fedtet suges fra, og kom dem så over i et fad eller på to tallerkner. Pres citronen og riv citronskallen ud over squash-skiverne. Hak hvidløgene fint og fordel dem ligeså. Skær mozzarellaen i mindre skiver og fordel den ud over salaten sammen med basilikumblade. Til sidst drysses salaten med lidt friskkværnet salt og peber samt et skvæt balsamico – gerne balsamico-creme.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar