Fiskefrikadeller er bare lækkert! Denne version har et strejf af Østen og er en klar favorit på spisebordet hos mig.
4 personer
500 g fisk fx torsk og laks
200 g tigerrejer
1 æg
3 tsk. gul/rød karrypasta
1 håndfuld koriander
2 tsk. revet ingefær
Saften fra ½ lime
2 spsk. fishsauce
2 tsk. maizena
2 tsk. sukker
2 tsk. salt
Pil fisken fri fra ben og skær den i mindre stykker, som kommes
i en foodprocessor sammen med de pillede tigerrejer. Tilsæt herefter de
resterende ingredienser og kør det hele til en lind fars. Stil farsen i køleskabet
i mindst 30 minutter, så smagen kan sætte sig.
Steg fiskefrikadellerne i smør og olie på en pande under svag
varme, så de bliver gennemstegte med en gylden overflade.
Alternativ kan du bage fiskefrikadellerne i ovnen ved 225 °C i 20 minutter, hvis du ønsker en mere
fedtfattig version. Her skal fiskefrikadellerne have 10 minutter på hver side.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar