søndag den 31. august 2014

Pasta med edamame-bønner

Denne ret er super nem at lave og smager rigtig godt. Perfekt i den travle hverdag. 


4 personer


1 pk. kvalitetspasta fx orecchiette
1 pk. frosne edamame-bønner
2 pk. parmaskinke
3 fed hvidløg
2 håndfulde revet parmesanost
2 håndfulde revet pecorino romano
Lidt salt og peber
Timian

Kog pastaen al dente.
Klip parmaskinken ud i mindre tern og steg det gyldent i en sauterpande. Hak hvidløget i mindre tern og tilsæt det herefter sammen med edamame-bønnerne. Krydder med timian, peber og lidt salt. 
Hæld vandet fra den færdige pasta og kom pastaen ned i sauterpanden. Vend det hele godt rundt. Tilsæt til sidst osten og rør rundt, mens den smelter. Server straks med frisk basilikum på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar