lørdag den 14. juni 2014

Mojo picón

Mojo er Spaniens svar på pesto - jeg elsker denne version på rød peber og chili sammen med Gran Canariske kartofler og grillet kød om sommeren. 


Ca. 4 dl.

2 røde peberfrugter
2 chili efter smag  
2 fed hvidløg
2 tsk. røget paprika
1 tsk. salt
1 spsk. hvidvinseddike
Olivenolie

Bag peberfrugterne i ovnen ved 230 grader varmluft i 20-30 minutter, til de er sortplettet. Kom så peberfrugterne i en skål og hæld kold vand over dem. Pil herefter skindet af peberfrugterne og kom kødet op i en foodprocessor. Kom de resterende ingredienser op i foodprocessoren og blend det hele til en tyk pesto.
Kom mojoen på glas og hæld et lag olivenolie på, så det dækker hele overladen, så kan mojoen holde 4 uger i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar