Mojo er Spaniens svar på pesto - jeg elsker denne version på rød peber og chili sammen med Gran Canariske kartofler og grillet kød om sommeren.
Ca. 4 dl.
2 røde
peberfrugter
2 chili efter
smag
2 fed hvidløg
2 tsk. røget paprika
1 tsk. salt
1 spsk.
hvidvinseddike
Olivenolie
Bag
peberfrugterne i ovnen ved 230 grader varmluft i 20-30 minutter, til de er
sortplettet. Kom så peberfrugterne i en skål og hæld kold vand over dem. Pil
herefter skindet af peberfrugterne og kom kødet op i en foodprocessor. Kom de
resterende ingredienser op i foodprocessoren og blend det hele til en tyk
pesto.
Kom mojoen på glas og hæld et lag olivenolie på, så det dækker hele overladen, så kan mojoen holde 4 uger i køleskabet.
Kom mojoen på glas og hæld et lag olivenolie på, så det dækker hele overladen, så kan mojoen holde 4 uger i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar