Denne kage indholder alt det bedste - chokolade, lakrids og citron. Det kan ikke gå galt!
1 kage
Kagebund:
280 g hvedemel
300 g sukker
6 æg
4 tsk. bagepulver
8 spsk. kakao
50 g mørk chokolade
2 spsk. lakridspulver
½-1 glas lemon curd
Citronmousse med dobbelt mængde husblas (se opskrift under
dessert)
Kom æg og sukker i en skål og pisk det lyst og luftigt.
Sigt herefter hvedemel, kakao, lakridspulver og bagepulver
ned i en anden, stor skål og bland det rundt. Smelt så chokoladen i en lille skål over et vandbad og vend det ned i melblandingen. Herefter vendes æggemassen ned i
den store skål og dejen foldes forsigtigt sammen med en dejskraber. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen ved 240 ° i 5 minutter. Lad herefter kagebunden køle helt
af.
Når kagebunden er kølet af smørres en lag lemon
curd på. Lav herefter citronmoussen efter anvisning – husk dog dobbelt antal
husblas, så moussen ikke falder sammen på kagen. Smør til sidst et tykt lag
citronmousse ovenpå lemon curden og dyst overfladen forsigtigt med lakridspulver. Sæt kagen på køl i mindst 12 timer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar