Chiagrød er super hipt og med god grund! Jeg elsker chiagrød om morgnen i en travl hverdag. Chiafrøene er rige på kostfibre og omega-3-fedtsyre og derfor et sundt alternativ på morgenbordet.
4 portioner
4 spsk. chiafrø
4 spsk. finvalsede havregryn
1 dåse kokosmælk af god kvalitet (ikke den fedt-fattige – den
skal være cremet)
3 dl vand
0,5 tsk. vaniljesukker
4 spsk skyr
Kom chiafrø, havregryn, kokosmælk, vand og vaniljesukker i en skål og rør det
godt sammen i 5 minutter. Kom herefter skyren i og rør det hele godt sammen igen. Tildæk skålen og stil den i køleskabet natten over. I løbet af natten
har chiafrøene så suget al væsken til sig. Næste morgen røres grøden igennem,
hvis den er for tyk tilsættes lidt vand.
Server med friske bær på toppen.
Server med friske bær på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar