Jeg ELSKER fiskefrikadeller! Prøv at lave dine egne, og gør din madpakke til et festmåltid - lækkert!
4 personer
500 g fisk fx torsk og/eller laks
75 g røget bacon
1 løg
1 æg
3 spsk. rasp
Lidt mælk
Lidt hk. persille
Salt og peber
Pil fisken fri fra ben og skær den i mindre stykker, som
kommes i en foodprocessor. Skær den røgede bacon i mindre stykker og kom det
ned i foodprocessoren sammen med løg, rasp, mælk, persille, salt og peber. Kør
det hele til en lind fars og kom så farsen op i en skål. Stil skålen i
køleskabet i mindst 30 minutter, så smagen kan sætte sig.
Steg fiskefrikadellerne i smør og olie på en pande under svag
varme, så de bliver gennemstegte med en gylden overflade. Alternativ kan du bage fiskefrikadellerne i ovnen ved 225 °C i 20 minutter, hvis du ønsker en mere
fedtfattig version. Her skal fiskefrikadellerne have 10 minutter på hver side.
Serveres med et godt rugbrød og evt. remoulade.
Serveres med et godt rugbrød og evt. remoulade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar