torsdag den 20. marts 2014

Fiskefrikadeller


Jeg ELSKER fiskefrikadeller! Prøv at lave dine egne, og gør din madpakke til et festmåltid - lækkert! 


4 personer

500 g fisk fx torsk og/eller laks
75 g røget bacon
1 løg
1 æg
3 spsk. rasp
Lidt mælk
Lidt hk. persille
Salt og peber

Pil fisken fri fra ben og skær den i mindre stykker, som kommes i en foodprocessor. Skær den røgede bacon i mindre stykker og kom det ned i foodprocessoren sammen med løg, rasp, mælk, persille, salt og peber. Kør det hele til en lind fars og kom så farsen op i en skål. Stil skålen i køleskabet i mindst 30 minutter, så smagen kan sætte sig.
Steg fiskefrikadellerne i smør og olie på en pande under svag varme, så de bliver gennemstegte med en gylden overflade. Alternativ kan du bage fiskefrikadellerne i ovnen ved 225 °C i 20 minutter, hvis du ønsker en mere fedtfattig version. Her skal fiskefrikadellerne have 10 minutter på hver side. 
Serveres med et godt rugbrød og evt. remoulade. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar