torsdag den 2. januar 2014

Tuc-kage

Tuc-kiks i en kage kan nok virke en smule mærkeligt, men når resultatet er så lækkert som dette, er det bare med at komme i gang! 


½ bradepande

Dej:
1 pk. tuc-kiks
3 æg
100 g hasselnødder
1 tsk. bagepulver
2 dl. sukker

Fyld:
2 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
2,5 dl. piskefløde
Blåbær og mørk chokolade

Pisk æggehvider og sukker stift i en skål. 
Hak hasselnødderne groft, knus tuc-kiksene og kom begge dele i en stor skål sammen med bagepulver. Vend herefter æggehvidemassen i. Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen i ovnen ved 175° i 25-30 minutter.
Pisk fløden til skum i en skål og pisk herefter æggeblommer, vaniljesukker og sukker til en hvid masse i en anden skål. Vend æggemassen i flødeskummen. Når kagen er kold fordeles cremen ovenpå og pyntes med friske blåbær og hakket mørkt chokolade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar