Tuc-kiks i en kage kan nok virke en smule mærkeligt, men når resultatet er så lækkert som dette, er det bare med at komme i gang!
½ bradepande
Dej:
1 pk. tuc-kiks
3 æg
100 g hasselnødder
1 tsk. bagepulver
2 dl. sukker
Fyld:
2 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
2,5 dl. piskefløde
Blåbær og mørk chokolade
Pisk æggehvider og sukker stift i en skål.
Hak hasselnødderne groft, knus tuc-kiksene og kom begge
dele i en stor skål sammen med bagepulver. Vend herefter æggehvidemassen i. Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen i ovnen ved 175° i 25-30 minutter.
Pisk fløden til skum i en skål og pisk herefter
æggeblommer, vaniljesukker og sukker til en hvid masse i en anden skål. Vend
æggemassen i flødeskummen. Når kagen er kold fordeles cremen ovenpå og pyntes
med friske blåbær og hakket mørkt chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar