Disse flutes med soltørrede tomater har et sydlandsk twist. Perfekt til tapas eller som tilbehør til diverse sydlandske retter.
2 stk.
25 g gær
3 dl. vand
3 spsk. olivenolie
2 dl. græsk yoghurt
2 tsk. salt
200 g grahamsmel
10 soltørrede tomater
1 æg til pensling
Smulder gæren ned i en stor skål og tilsæt vandet, rør gæren ud. Tilsæt herefter olie,
salt, yoghurt og grahamsmel og rør dejen jævn. Lad denne fordej hvile 45
minutter.
Hak de soltørrede tomater groft og vend dem i dejen. Tilsæt hvedemelen og ælt dejen godt igennem. Skær dejen ud i 2 lige store stykker, der formes som lange pølser og ligges på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødene efterhæve i 30 minutter. Pensel brødene med det sammenpiskede æg og bag dem herefter i ovnen ved 225° i 20 minutter.
Hak de soltørrede tomater groft og vend dem i dejen. Tilsæt hvedemelen og ælt dejen godt igennem. Skær dejen ud i 2 lige store stykker, der formes som lange pølser og ligges på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødene efterhæve i 30 minutter. Pensel brødene med det sammenpiskede æg og bag dem herefter i ovnen ved 225° i 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar