lørdag den 4. januar 2014

Persilleflutes

Persilleflutes smager af sommer og er perfekt til grill-maden sammen med en god bøf og en salat. 


2 stk.

1 dl. hakket persille
¾ dl. olivenolie
25 g gær
3,5 dl. lunken vand
400 g hvedemel
100 g rugmel 
2 tsk. salt
1 æg til pensling

Kom persille og olivenolie ned i en foodprocessor og kør det til en grøn pasta. 
Smuldr gæren ned i en stor skål og tilsæt vandet, rør gæren ud. Tilsæt  så persilleolie, salt og hvedemel. Ælt dejen godt sammen til den bliver blød og elastisk. Stil dejen til hævning i 1 time. 
Efter hævningen slås dejen ned og formes til 2 lange flutes, som lægges  på en bageplade med bagepapir. Lad brødene efterhæve i 30 minutter. Pensel brødene med det sammenpiskede æg og bag dem herefter i ovnen ved 225° i 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar