Persilleflutes smager af sommer og er perfekt til grill-maden sammen med en god bøf og en salat.
2 stk.
1 dl. hakket persille
¾ dl. olivenolie
25 g gær
3,5 dl. lunken vand
400 g hvedemel
100 g rugmel
2 tsk. salt
1 æg til pensling
Kom persille og olivenolie ned i en foodprocessor og kør det til en grøn pasta.
Smuldr gæren ned i en stor skål og tilsæt vandet, rør gæren ud. Tilsæt så persilleolie, salt og hvedemel. Ælt dejen godt sammen til den bliver blød og elastisk. Stil dejen til hævning i 1 time.
Efter hævningen slås dejen ned og formes til 2 lange flutes, som lægges på en bageplade med bagepapir. Lad brødene efterhæve i 30 minutter. Pensel brødene med det sammenpiskede æg og bag dem herefter i ovnen ved 225° i 20 minutter.
Smuldr gæren ned i en stor skål og tilsæt vandet, rør gæren ud. Tilsæt så persilleolie, salt og hvedemel. Ælt dejen godt sammen til den bliver blød og elastisk. Stil dejen til hævning i 1 time.
Efter hævningen slås dejen ned og formes til 2 lange flutes, som lægges på en bageplade med bagepapir. Lad brødene efterhæve i 30 minutter. Pensel brødene med det sammenpiskede æg og bag dem herefter i ovnen ved 225° i 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar