tirsdag den 7. januar 2014

Passionsfrugtis

Denne is med passionsfrugt og appelsinsaft er frisk og cremet på samme tid - ikke til at stå for! 



4 personer

12 passionsfrugter
2 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk. sukker
½ vaniljestang
2,5 dl piskefløde
Saften fra ½ appelsin

Skær passionsfrugterne over, pil kødet ned i en skål og rør det hele sammen med en ske. Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en anden skål og pisk det luftigt og hvidt med en håndmixer. I en tredje skål piskes fløden stiv. Bland isen sammen ved først at vende passionsfrugtkødet ned i æggemassen og herefter vende fløden i.  Kom blandingen på ismaskinen og indfrys den.

3 kommentarer:

  1. Hej.
    Er det ikke en fejl, at der står 2,5 l. fløde???

    mvh
    Berit

    SvarSlet
  2. Hej Berit
    Godt spottet! Der skal selvfølgelig stå 2,5 dl :) Det får jeg lige rettet.
    Mvh Line

    SvarSlet