Denne is med passionsfrugt og appelsinsaft er frisk og cremet på samme tid - ikke til at stå for!
4 personer
12 passionsfrugter
2 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk. sukker
½ vaniljestang
2,5 dl piskefløde
Saften fra ½ appelsin
Skær passionsfrugterne over, pil kødet ned i en skål og rør
det hele sammen med en ske. Kom æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en anden
skål og pisk det luftigt og hvidt med en håndmixer. I en tredje skål piskes
fløden stiv. Bland isen sammen ved først at vende passionsfrugtkødet ned i
æggemassen og herefter vende fløden i.
Kom blandingen på ismaskinen og indfrys den.
Hej.
SvarSletEr det ikke en fejl, at der står 2,5 l. fløde???
mvh
Berit
Hej Berit
SvarSletGodt spottet! Der skal selvfølgelig stå 2,5 dl :) Det får jeg lige rettet.
Mvh Line
Tak, tænkte det nok :-)
SvarSlet