Denne tærte er virkelig nem at lave og smager samtidig helt fantastisk! Blandingen af blåbær og hindbær giver kagen en frisk sødme af om sommer!
1 tærte
500 g hindbær og/eller blåbær
4 æg
320 g sukker
200 g hvedemel
100 g hasselnødder
Marcipan
Flødeskum
Vaniljesukker
Kom æg og sukker i en stor skål og pisk det skummende. Tilsæt herefter melet og pisk
dejen godt igennem. Hak så hasselnødderne groft, riv marcipanen og vend det hele i
kagedejen.
Smør et tærtefad med margarine og fordel dejen i det. Læg hindbær
og blåbær ovenpå og tryk dem lidt ned. Drys evt. overfladen med sukker.
Bages i ovnen ved 200° i 35 minutter.
Bages i ovnen ved 200° i 35 minutter.
Server med flødeskum vendt med vaniljesukker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar