fredag den 3. januar 2014

Hurtig frugttærte

Denne tærte er virkelig nem at lave og smager samtidig helt fantastisk! Blandingen af blåbær og hindbær giver kagen en frisk sødme af om sommer! 



1 tærte

500 g hindbær og/eller blåbær
4 æg
320 g sukker
200 g hvedemel
100 g hasselnødder
Marcipan
Flødeskum
Vaniljesukker

Kom æg og sukker i en stor skål og pisk det skummende. Tilsæt herefter melet og pisk dejen godt igennem. Hak så hasselnødderne groft, riv marcipanen og vend det hele i kagedejen.
Smør et tærtefad med margarine og fordel dejen i det. Læg hindbær og blåbær ovenpå og tryk dem lidt ned. Drys evt. overfladen med sukker.
Bages i ovnen ved 200° i 35 minutter.
Server med flødeskum vendt med vaniljesukker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar