Denne opskrift på gulerodskage er helt fantastisk! Kagen er dejlig svampet, og med en top af osteglasur bliver det bare ikke bedre!
½ bradepande
4 æg
300 g brun farin
2 dl. olie
225 g hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
½ tsk. salt
300 g revet gulerødder
Glasur:
200 g flødeost (ikke light)
100 g blødt smør
250 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
Mandelflager til pynt
Pisk æg og brun farin sammen til en blød masse i en stor skål. Bland herefter
de resterende ingredienser til dejen i og pisk det hele sammen til dejen er glat. Riv gulerødderne groft og vend dem i kagedejen. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir og bag kagen i
ovnen ved 185° i 30-45 minutter.
Bland ingredienserne til glasuren sammen i en skål og pisk
det godt sammen. Fordel glasuren på den kolde kage og pynt med mandelflager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar