torsdag den 2. januar 2014

Gulerodskage

Denne opskrift på gulerodskage er helt fantastisk! Kagen er dejlig svampet, og med en top af osteglasur bliver det bare ikke bedre! 


½ bradepande

Dej:
4 æg
300 g brun farin
2 dl. olie
225 g hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
½ tsk. salt
300 g revet gulerødder

Glasur:
200 g flødeost (ikke light)
100 g blødt smør
250 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker

Mandelflager til pynt

Pisk æg og brun farin sammen til en blød masse i en stor skål. Bland herefter de resterende ingredienser til dejen i og pisk det hele sammen til dejen er glat. Riv gulerødderne groft og vend dem i kagedejen. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen ved 185° i 30-45 minutter. 
Bland ingredienserne til glasuren sammen i en skål og pisk det godt sammen. Fordel glasuren på den kolde kage og pynt med mandelflager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar