torsdag den 2. januar 2014

Kanelkage med kaffeglasur

Kanelkage er bare lækkert og oven i købet let at lave! Perfekt til når man skal have kage med til mange fx i skole eller på job. 

1 bradepande

Dej:
1 L kærnemælk
800 g sukker
50 g smeltet smør
800 g mel
8 tsk. kanel
4 tsk. natron
2 spsk. kakao

Glasur:
100 g smør
500 g flormelis
4 tsk. vaniljesukker
2 spsk. kakao
8 spsk. varm kaffe

Alle ingredienser til dejen kommes i en stor skål og røres godt sammen med en håndmixer, til dejen er glat. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir og bag den i ovnen ved 200°i 45 minutter. 
Smelt smørret i en gryde og bland det med de øvrige ingredienser til glasuren i en skål. Når kagen er kold, kan glasuren smørres på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar