Denne opskrift på fastelavnsboller er min mors, og efter min mening kan ingen andre måle sig med hendes! Prøv den, du bliver ikke skuffet!
12 stk.
50 g gær
1½ dl lunken mælk150 g margarine
2 æg
75 g sukker
400 g hvedemel
¼ tsk. salt
Kagecreme
Kagecreme
Smulder gæren i en skål og rør den ud i den lunkne mælk.
Tilsæt margarine, æg, sukker og salt. Tilsæt herefter melet lidt af gangen og
ælt til sidst dejen godt. Lad dejen hæve i ½ time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en stor firkant, skær
herefter dejen ud i mindre firekanter og læg en klat creme på midten.
Fastelavnsbollerne lukkes og sættes på en bageplade, hvor de efterhæver i ½
time.
Bages i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.
Bages i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar