torsdag den 2. januar 2014

Fastelavnsboller

Denne opskrift på fastelavnsboller er min mors, og efter min mening kan ingen andre måle sig med hendes! Prøv den, du bliver ikke skuffet! 


12 stk.

50 g gær
1½ dl lunken mælk
150 g margarine
2 æg
75 g sukker
400 g hvedemel
¼ tsk. salt
Kagecreme

Smulder gæren i en skål og rør den ud i den lunkne mælk. Tilsæt margarine, æg, sukker og salt. Tilsæt herefter melet lidt af gangen og ælt til sidst dejen godt. Lad dejen hæve i ½ time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en stor firkant, skær herefter dejen ud i mindre firekanter og læg en klat creme på midten. Fastelavnsbollerne lukkes og sættes på en bageplade, hvor de efterhæver i ½ time. 
Bages i ovnen ved 200°  i 10-15 minutter.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar