Apple crumble er en rigtig efterårs-dessert, som er lækker at lave af dine æble-rester. Jeg er vild med blandingen af æble og kanel!
4 personer
1 kg æbler
Sukker efter smag
50 g mandler
50 g hasselnødder
125 g blødt smør
50 g hvedemel
75 g havregryn
100 g sukker/brun farin
Kanel
Kanel
Skræl æblerne, kvart dem, fjern kernehuset og snit dem i
mindre stykker. Kom æblerne i et ildfast fad og drys med sukker efter smag.
Hak mandler og hasselnødder groft og bland dem herefter med
hvedemel, havregryn, sukker/brun farin og kanel. Skær smørret i mindre tern og tryk det ud i den
tørre blanding. Drys/fordel dejen over æblerne. Bages i ovnen ved 200° i 40 min. til overfladen er gylden.
Serveres med creme fraiche rørt op med vaniljesukker
Serveres med creme fraiche rørt op med vaniljesukker
Ingen kommentarer:
Send en kommentar