Tomatsuppe smager fantastisk, når man laver den selv helt fra bunden! Suppen har en dyb smag af tomat og er samtidig lækker cremet.
4 personer
1 dåse hk. tomat
175 g gulerødder i stykker
1 løg
1 fed hvidløg
1 L grøntsagsbouillon
1 dl fløde
1 dl fløde
1 tsk. basilikum
1¼ tsk. salt
Peber
1 tsk. sukker
200 g suppehorn
Svits løg og hvidløg i en stor gryde, tilsæt så gulerødder, hk.
tomater, basilikum, salt, peber og sukker. Lad suppen koge ved svag varme under
låg i 20 minutter, til gulerødderne er møre. Blend suppen suppen med
en stavblender til den bliver glat. Herefter tilsættes fløden, og suppen koges op.
I en anden gryde koges suppehornene efter anvisning.
Server tomatsuppen med et par spsk. suppehorn og evt. et flutes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar