fredag den 20. december 2013

Pasta carbonara

Carbonara er en sand italiensk klassiker, som smager himmelsk - og så er den oven i købet super nem at lave! Det er bare med at komme i gang! 


4 personer

150 g bacon i tern
1 løg, hakket fint
2 fed hvidløg
1 dl. fløde 
2 æg 
75 g revet parmesan
Friskkværnet sort peber
400 g spaghetti

Kog spaghettien i rigeligt, letsaltet vand til den er al dente.
Varm imens en sauterpande op, steg baconen sprød og læg det til side på en tallerken. Steg så løg og hvidløg bløde i baconfedtet og kom baconen tilbage i panden. Tilsæt så fløden og lad det hele koge kort op.  
Tag sauterpanden af varmen og vend pastaen ned i saucen. Tilsæt herefter 2 sammenpiskede æg samt parmesan og vend det hele godt sammen til ost og æg har gjort retten cremet. Tilsæt til sidst friskkværnet peber. Server øjeblikkeligt med lidt ekstra revet parmesan på toppen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar