4 personer
400 g fettuccine/båndpasta
2 kyllingebryster
1 pk. bacon
1 pk. bacon
2 fed hvidløg
1 bundt porre
500 g champignon
1 dl hvidvin
2,5 dl fløde
Timian
Salt og peber
Timian
Salt og peber
Parmesanost
Skær kyllingebrysterne i tynde strimler og champignonene i både. Steg kylingekødet i en sauterpande til det har taget farve på alle sider, tilsæt så baconen og lad det hele stege til kyllingekødet er mørt og baconen sprød. Tilsæt så championg, hvidløg, porre og timian og svits grøntsagerne til de championgene får farve. Herefter tilsættes hvidvinen, og der skrues ned for middelvarme mens vinen langsomt koges ind til det halve. Tilsæt så fløden og parmesanosten - lad saucen koge op. Smag til med salt og peber.
Kog fettuccine/båndpasta i en gryde med rigeligt, letsaltet vand
til den er al dente. Vend pastaen i saucen og server med revet
parmesan på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar