tirsdag den 24. december 2013

Rucolasalt

Denne salat er simpel og lækker! Prøv den! 


4 personer

1 bk. rucolasalat
½ pk. soltørrede tomater
100 g sorte oliven uden sten
1 agurk
1 poste pinjekerner
1 håndfuld valnødder
1 lille stykke parmesanost
Saften af 1 lime
Olivenolie
Salt og peber

Skyl rucolasalaten og kom det i en stor salatskål. Hak de soltørrede tomater og agurken i tern og del oliven i halve, tilsæt det hele til salaten. 
Rist pinjekernerne på en tør, varm pande og hak valnødderne groft og tilsæt så nødderne til salaten. Skær parmesanen i flager, og drys den over salaten. 
Lav en dressing af saften af 1 lime, olivenolie, salt og peber og hæld den over salaten. Server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar